Popruhy a lemovky: Čo všetko dokážeme vyrobiť?

Popruhy, lemovky, ale aj gumičky sú našimi každodennými pomocníkmi. Myslíte si, že to tak nie je? V nasledujúcom článku si ukáźeme, kde všade nájdete naše produkty a do akých sektorov ich pravidelne dodávame. Lemovky pre matrace Výrobcovia matracov a iného bytového vybavenia a textilu dobre poznajú naše produkty. Lemovky na matrace tvoria neodmysliteľnú súčasť týchto […]

Popruhy a lemovky: Čo všetko dokážeme vyrobiť?

Popruhy, lemovky, ale aj gumičky sú našimi každodennými pomocníkmi. Myslíte si, že to tak nie je? V nasledujúcom článku si ukáźeme, kde všade nájdete naše produkty a do akých sektorov ich pravidelne dodávame.

Lemovky pre matrace

Výrobcovia matracov a iného bytového vybavenia a textilu dobre poznajú naše produkty. Lemovky na matrace tvoria neodmysliteľnú súčasť týchto produktov. Rovnako sa používajú aj na výrobu poťahov na matrace.

Popruhy na športové vybavenie

Popruhy všetkých batohov, cestovných tašiek, ale aj kabeliek, športových chráničov (na bicykel, na box) a mnohého ďalšieho vybavenie taktiež vychádzajú z našich výrobných liniek. Popruhy dodávame v rôznych farbách a hrúbkach.

Popruhy pre automobilový priemysel

Bezpečnostné pásy síce nevyrábame, no okrem kvalitných popruhov u nás kúpite aj už hotové produkty, ako sú napríklad všetkým prepravcom známe „gurtne“. Ak nechcete, aby sa náklad vo vašom kufri hýbal, zabezpečte ich popruhmi z našej ponuky.

Popruhy pre rošty

Okrem matracov sa popruhy používajú aj na výrobu roštov. Práve rošty s popruhom sú najobľúbenejšie, pretože sa dajú ľahko preniesť, prehodiť na inú posteľ a pritom jednotlivé lamely držia stále spolu. Pevné rošty majú obrovské rozmery a samostatné lamely sú zase nepraktické. 

Opasky a iné

Z našich popruhov vyrábame aj kvalitné taktické opasky pre SBS služby, outdoorových nadšencov a mnohých iných ľudí, ktorí potrebujú pevný opasok na svoje vybavenie. Opasky zakúpite priamo u nás.

Ploché gumičky

Koronakríza ovplyvnila aj výrobu v našej firme. Možno o tom ani neviete, a nosil iste rúško či respirátor s gumičkou, ktorú sme vyrobili priamo u nás vspoločnosti. Podobné produkty ako gumičky sa používajú aj v iných oblastiach zdravotníckych pomôcok – ako sú napríklad čiapky či návleky na nohy.

Mohli by vás zaujímať aj tieto články

drager